Katalog

Detaily záznamu

Vyhledávání v katalogu


Výsledky vyhledávání Zobrazeno 1. záznam z 1

Příběhy pomáhají s problémy : metodika a 60 příběhů pro mateřské školy, základní školy a rodiče

Exempláře k vypůjčení

  • Dostupné pro výpůjčku: 1 z 1 exemplářů (Katalog Evergreen)

Počet rezervací:

0 (na celkový počet 1 exemplářů)

Knihovna/pobočka Signatura / Poznámky k exemplářům Čárový kód Umístění Status K vrácení dne
Knihovna Jabok Ped-3.5.6 424480009035 Odborná literatura Volné -

Detaily záznamu

  • ISBN: 80-7178-140-1
  • Fyzický popis: print
    109, [2] s. : il. ; 23 cm
  • Vydání: 3. vyd.
  • Nakladatel Praha : Portál, 1997, c1994

Údaje o obsahu

Poznámka o bibliografii apod.: Věcný rejstřík
Téma: výchova dítěte
Žánr: příběhy
příručky
LDR 01384nam a2200385 a 4500
00110323
003CZ-PrJAB
00520160915142314.0
007tu
008970313t19971994xr a e 001 m cze
015 . ‡acnb000187807
020 . ‡a80-7178-140-1 ‡q(brož.) : ‡cKč 89,00
035 . ‡a(CZ PrNK)cpk19970187807
035 . ‡a(OCoLC)37251716
040 . ‡aABA001 ‡bcze
0411 . ‡acze ‡hger
072 7. ‡a37 ‡xVýchova a vzdělávání ‡2Konspekt ‡922
080 . ‡a372.4 ‡2undef
080 . ‡a372.3 ‡2undef
1001 . ‡aBadegruber, Bernd, ‡d1954- ‡7jn20000600556 ‡4aut
24010. ‡aGeschichten zum Problemlösen. ‡lČesky
24510. ‡aPříběhy pomáhají s problémy : ‡bmetodika a 60 příběhů pro mateřské školy, základní školy a rodiče / ‡cBernd Badegruber, Friedrich Pirkl ; [z němčiny přeložila Alžběta Sirovátková]
250 . ‡a3. vyd.
260 . ‡aPraha : ‡bPortál, ‡c1997, c1994
300 . ‡a109, [2] s. : ‡bil. ; ‡c23 cm
4901 . ‡aVýchova dětí od 3 do 8 let
504 . ‡aVěcný rejstřík
65007. ‡avýchova dítěte ‡7ph127420 ‡2czenas
655 7. ‡apříběhy ‡7fd133204 ‡2czenas
655 7. ‡apříručky ‡7fd133209 ‡2czenas
7001 . ‡aSirovátková, Alžběta, ‡d1943- ‡7kpwa5339 ‡4trl
7001 . ‡aPirkl, Friedrich, ‡d1940- ‡7jn20000604447 ‡4aut
830 0. ‡aVýchova dětí od 3 do 8 let
910 . ‡aABG312
901 . ‡a10323 ‡bUnknown ‡c10323 ‡tbiblio
Výsledky vyhledávání Zobrazeno 1. záznam z 1

Doplňkové zdroje