Katalog

Detaily záznamu

Vyhledávání v katalogu


Výsledky vyhledávání Zobrazeno 3. záznam z 4 Preferovaná knihovna: Katalog Evergreen?

Dostupné elektronické zdroje

Exempláře k vypůjčení

  • Dostupné pro výpůjčku: 3 z 3 exemplářů (Katalog Evergreen)
  • Dostupné pro výpůjčku: 3 z 3 exemplářů (Jabok) (Zobrazit)

Počet rezervací:

0 (na celkový počet 3 exemplářů)

Knihovna/pobočka Signatura / Poznámky k exemplářům Čárový kód Umístění Status K vrácení dne
Knihovna Jabok Psy-6.1 424480000450 Odborná literatura Volné -
Knihovna Jabok Psy-6.1 424480001229 Odborná literatura Volné -
Knihovna Jabok Psy-6.1 424480019632 Odborná literatura Volné -

Detaily záznamu

  • ISBN: 80-85866-20-X
  • Fyzický popis: 453 s. : il. ; 23 cm
    print
  • Vydání: Vyd. 1.
  • Nakladatel Praha : ISV, 1997

Údaje o obsahu

Všeobecná poznámka: Čes. a slov. text
Poznámka o bibliografii apod.: Bibliogr.
Jmenný a věcný rejstřík
Téma: sociální psychologie
Žánr: učebnice
LDR 01362nam a2200397 a 4500
00111949
003CZ-PrJAB
00520191127091632.0
007tu
008970909s1997 xr a e p 001 0 cze
015 . ‡acnb000213274
020 . ‡a80-85866-20-X ‡q(brož.)
035 . ‡a(CZ PrNK)cpk19970213274
035 . ‡a(OCoLC)39897417
040 . ‡aABA001 ‡bcze
0410 . ‡acze ‡aslo
072 7. ‡a316.4/.7 ‡xSociální interakce. Sociální komunikace ‡2Konspekt ‡918
072 7. ‡a37.016 ‡xUčební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice ‡2Konspekt ‡922
080 . ‡a316.6 ‡2undef
1001 . ‡aVýrost, Jozef, ‡d1950- ‡7nlk20010096248 ‡4aut
24510. ‡aSociální psychologie = ‡bSociálna psychológia / ‡cJozef Výrost, Ivan Slaměník
24631. ‡aSociálna psychológia
250 . ‡aVyd. 1.
260 . ‡aPraha : ‡bISV, ‡c1997
300 . ‡a453 s. : ‡bil. ; ‡c23 cm
4901 . ‡aPsychologie
500 . ‡aČes. a slov. text
504 . ‡aJmenný a věcný rejstřík
504 . ‡aBibliogr.
65007. ‡asociální psychologie ‡7ph116212 ‡2czenas
655 7. ‡aučebnice ‡7fd133770 ‡2czenas
7001 . ‡aSlaměník, Ivan, ‡d1949- ‡7nlk20010096249 ‡4aut
830 0. ‡aPsychologie (ISV)
85641. ‡uhttp://krameriusndk.nkp.cz/search/handle/uuid:ff2da800-f07c-11e3-b72e-005056827e52 ‡yDigitalizovaný dokument
910 . ‡aABG312
995 . ‡aska
901 . ‡a11949 ‡bCZ PrNK ‡c11949 ‡tbiblio
Výsledky vyhledávání Zobrazeno 3. záznam z 4 Preferovaná knihovna: Katalog Evergreen?

Doplňkové zdroje