Katalog

Detaily záznamu

Vyhledávání v katalogu


Výsledky vyhledávání Zobrazeno 1. záznam z 1

Starý profesor vzpomíná : vlastní životopis

Pecka, Dominik 1895-1981 (Autor). Becková, Věra (Jiná role). Vaško, Václav, 1921-2009 (Autor předmluvy, atd., Editor).

Exempláře k vypůjčení

  • Dostupné pro výpůjčku: 1 z 1 exemplářů (Katalog Evergreen)

Počet rezervací:

0 (na celkový počet 1 exemplářů)

Knihovna/pobočka Signatura / Poznámky k exemplářům Čárový kód Umístění Status K vrácení dne
Knihovna Jabok VO-1.2.1/P 424480012912 Odborná literatura Volné -

Detaily záznamu

  • ISBN: 80-7113-183-0
  • Fyzický popis: 311 s. : portréty ; 20 cm
    print
  • Vydání: 1. vyd.
  • Nakladatel Praha : Zvon, 1996

Údaje o obsahu

Všeobecná poznámka: Jmenný rejstřík Věra Becková
Poznámka o bibliografii apod.: Bibliogr.
Téma: Československo náboženské poměry
Československo společnost a politika
stát a církev Československo
Pecka, Dominik 1895-1981
Žánr: autobiografie
LDR 01673nam a2200457 a 4500
00112398
003CZ-PrJAB
00520190805143257.0
007tu
008980120s1996 xr c e 001 macze
015 . ‡acnb000210586
020 . ‡a80-7113-183-0 ‡q(brož.) : ‡cKč 98,00
035 . ‡a(CZ PrNK)cpk19970210586
035 . ‡a(OCoLC)39765578
040 . ‡aABA001 ‡bcze
043 . ‡ae-cs---
045 . ‡aw9x8
072 7. ‡a322 ‡xPolitika a náboženství. Vztahy mezi církví a státem ‡2Konspekt ‡915
072 7. ‡a929 ‡xBiografie ‡2Konspekt ‡98
080 . ‡a23/28 ‡2undef
080 . ‡a943.7 ‡2undef
080 . ‡a929 ‡2undef
1001 . ‡aPecka, Dominik, ‡d1895-1981 ‡7jk01092231 ‡4aut
24510. ‡aStarý profesor vzpomíná : ‡bvlastní životopis / ‡cDominik Pecka ; [předmluva, redakce a poznámky Václav Vaško]
250 . ‡a1. vyd.
260 . ‡aPraha : ‡bZvon, ‡c1996
300 . ‡a311 s. : ‡bportréty ; ‡c20 cm
4901 . ‡aMemoria ; ‡vsv. 2
500 . ‡aJmenný rejstřík Věra Becková
504 . ‡aBibliogr.
60017. ‡aPecka, Dominik, ‡d1895-1981 ‡7jk01092231 ‡2czenas
65007. ‡astát a církev ‡7ph116308 ‡zČeskoslovensko ‡2czenas
651 7. ‡aČeskoslovensko ‡7ge131689 ‡xspolečnost a politika ‡2czenas
651 7. ‡aČeskoslovensko ‡7ge131689 ‡xnáboženské poměry ‡2czenas
655 7. ‡aautobiografie ‡7fd131855 ‡2czenas
7001 . ‡aBecková, Věra ‡4oth
7001 . ‡aVaško, Václav, ‡d1921-2009 ‡7jn99240001247 ‡4aui ‡4edt
830 0. ‡aMemoria (Zvon)
910 . ‡aABG312
995 . ‡aska
901 . ‡a12398 ‡bCZ PrNK ‡c12398 ‡tbiblio
Výsledky vyhledávání Zobrazeno 1. záznam z 1

Doplňkové zdroje