Katalog

Detaily záznamu

Vyhledávání v katalogu


Výsledky vyhledávání Zobrazeno 3. záznam z 8 Preferovaná knihovna: Katalog Evergreen?

Toulky českou minulostí. Pátý díl [Od časů Marie Terezie (1740) do konce napoleonských válek (1815)]

Exempláře k vypůjčení

  • Dostupné pro výpůjčku: 1 z 1 exemplářů (Katalog Evergreen) (Zobrazit)
  • Dostupné pro výpůjčku: 1 z 1 exemplářů (Jabok)

Počet rezervací:

0 (na celkový počet 1 exemplářů)

Knihovna/pobočka Signatura / Poznámky k exemplářům Čárový kód Umístění Status K vrácení dne
Knihovna Jabok VO-6.3 424480002306 Odborná literatura Volné -

Detaily záznamu

  • ISBN: 80-85890-94-1
  • Fyzický popis: 230 s. : il., portréty ; 30 cm
    print
  • Vydání: 1. vyd.
  • Nakladatel [Praha] : Baronet : Via Facti, 1996

Údaje o obsahu

Všeobecná poznámka: Marginálie
Název části z přebalu
Chronologie
Poznámka o bibliografii apod.: Bibliogr.
Jmenný a věcný rejstřík
Téma: Česko dějiny 1740-1815
Žánr: přehledy
LDR 01519nam a2200409 a 4500
00113430
003CZ-PrJAB
00520191014095838.0
007tu
008961230s1996 xr ac d 001 0 cze
015 . ‡acnb000168619
020 . ‡a80-85890-94-1 ‡q(Baronet ; ‡qváz.)
035 . ‡a(CZ PrNK)cpk19960168619
035 . ‡a(OCoLC)36882326
040 . ‡aABA001 ‡bcze
043 . ‡ae-xr---
045 . ‡av4w1
072 7. ‡a94(430/439) ‡xDějiny zemí střední Evropy ‡2Konspekt ‡98
080 . ‡a943.71/.72 ‡2undef
1001 . ‡aHora-Hořejš, Petr, ‡d1938- ‡7jn19981001477 ‡4aut
24510. ‡aToulky českou minulostí. ‡nPátý díl, ‡p[Od časů Marie Terezie (1740) do konce napoleonských válek (1815)] / ‡cPetr Hora-Hořejš ; ilustrace Vladimír Novák
24630. ‡aOd časů Marie Terezie (1740) do konce napoleonských válek (1815)
250 . ‡a1. vyd.
260 . ‡a[Praha] : ‡bBaronet : ‡bVia Facti, ‡c1996
300 . ‡a230 s. : ‡bil., portréty ; ‡c30 cm
500 . ‡aChronologie
500 . ‡aNázev části z přebalu
500 . ‡aMarginálie
504 . ‡aJmenný a věcný rejstřík
504 . ‡aBibliogr.
648 7. ‡a1740-1815 ‡7ch460634 ‡2czenas
651 7. ‡aČesko ‡7ge128065 ‡xdějiny ‡y1740-1815 ‡2czenas
655 7. ‡apřehledy ‡7fd133202 ‡2czenas
7001 . ‡aNovák, Vladimír, ‡d1947- ‡7jk01090550 ‡4ill
910 . ‡aABG312
995 . ‡aska
901 . ‡a13430 ‡bCZ PrNK ‡c13430 ‡tbiblio
Výsledky vyhledávání Zobrazeno 3. záznam z 8 Preferovaná knihovna: Katalog Evergreen?

Doplňkové zdroje