Katalog

Detaily záznamu

Vyhledávání v katalogu



Deník Věry Kohnové = The diary of Věra Kohnová = Das Tagebuch der Věra Kohnová

Exempláře k vypůjčení

  • Dostupné pro výpůjčku: 3 z 3 exemplářů (Katalog Evergreen) (Zobrazit)
  • Dostupné pro výpůjčku: 1 z 1 exemplářů (Jabok)

Počet rezervací:

0 (na celkový počet 3 exemplářů)

Knihovna/pobočka Signatura / Poznámky k exemplářům Čárový kód Umístění Status K vrácení dne
Knihovna Jabok RE-4.3.2 424480022667 Odborná literatura Volné -

Detaily záznamu

  • ISBN: 80-86057-40-2
  • Fyzický popis: 210 s. : faksim. ; 22 cm
  • Vydání: 1. trojjazyčné vyd.
  • Nakladatel Středokluky : Zdeněk Susa, 2006

Údaje o obsahu

Poznámka o bibliografii apod.:
Obsahuje bibliografické odkazy
Poznámka k jazyku:
Souběžný anglický a německý text
Téma: Kohnová, Věra, 1929-1942
židovské děti > Česko > 1939-1945
děti a válka > Česko > 1939-1945
holocaust (1939-1945)
Židé > perzekuce > 1939-1945
Jewish children > Czechoslovakia > 1939-1945
children and war
holocaust, 1939-1945
Jews > persecutions > 1939-1945
Plzeň (Česko)
Plzeň (Czechia)
Žánr: deníky
diaries

Doplňkové zdroje