Katalog

Detaily záznamu

Vyhledávání v katalogu



Ďáblovi doktoři : zpráva o hrůzných nacistických experimentech na lidech / Vivien Spitzová ; s předmluvou Elieho Wiesela ; přeložil Radim Klekner

Spitz, Vivien (Autor). Wiesel, Elie, 1928- (Autor předmluvy, atd.).

Dostupné elektronické zdroje

Exempláře k vypůjčení

  • Dostupné pro výpůjčku: 0 z 1 exemplářů (Katalog Evergreen)

Počet rezervací:

0 (na celkový počet 1 exemplářů)

Knihovna/pobočka Signatura / Poznámky k exemplářům Čárový kód Umístění Status K vrácení dne
Knihovna Jabok VO-6.8 424480025382 Odborná literatura Vypůjčeno 19.11.2019

Detaily záznamu

  • ISBN: 978-80-7381-530-1
  • Fyzický popis: 358 s. : il., portréty ; 22 cm
  • Vydání: 1. vyd. v českém jazyce
  • Nakladatel Praha : BB/art, 2009

Údaje o obsahu

Všeobecná poznámka:
Přeloženo z angličtiny
Poznámka o bibliografii apod.:
Obsahuje bibliografii, bibliografické odkazy a rejstřík
Téma: zločiny nacismu > Německo > 1939-1945
pokusy na lidech > Německo > 1939-1945
lékaři > Německo > 20. století
holocaust (1939-1945)
norimberský proces (1945-1946 : Norimberk, Německo)
stíhání válečných zločinů > Německo > 1945-1948
lékařská etika
crimes of Nazism > Germany > 1939-1945
experiments in men > Germany > 1939-1945
physicians > Germany > 20th century
holocaust, 1939-1945
Nuremberg Trial of Major German War Criminals, 1945-1946
war crimes prosecution > Germany > 1945-1948
medical ethics
Žánr: literatura faktu
prameny
non-fiction
sources

Toto je příběh o lidské zkaženosti i nejvyšší spravedlnosti, při němž člověku běhá mráz po zádech, který vypráví očitá svědkyně – soudní zapisovatelka působící při procesu s válečnými zločinci – nacistickými lékaři.

Doplňkové zdroje