Katalog

Detaily záznamu

Vyhledávání v katalogu


Výsledky vyhledávání Zobrazeno 1. záznam z 1 Preferovaná knihovna: Katalog Evergreen?

Dostupné elektronické zdroje

Exempláře k vypůjčení

  • Dostupné pro výpůjčku: 0 z 1 exemplářů (Katalog Evergreen) (Zobrazit)
  • Dostupné pro výpůjčku: 0 z 1 exemplářů (Jabok)

Počet rezervací:

0 (na celkový počet 1 exemplářů)

Knihovna/pobočka Signatura / Poznámky k exemplářům Čárový kód Umístění Status K vrácení dne
Knihovna Jabok RE-4.3.2 424480041813 Odborná literatura Vypůjčeno 02.06.2020

Detaily záznamu

  • ISBN: 978-80-206-1248-9
  • Fyzický popis: print
    regular print
    278 s. : il., mapy ; 21 cm
  • Vydání: 1. české vyd.
  • Nakladatel Praha : Naše vojsko, 2011

Údaje o obsahu

Poznámka o bibliografii apod.: Obsahuje bibliografii
Téma: holocaust (1939-1945) psychologické aspekty
antisemitismus Německo 1933-1945
manipulace (psychologie)
holocaust, 1939-1945 psychological aspects
antisemitism Germany 1933-1945
manipulation (psychology)
Žánr: literatura faktu
non-fiction
LDR 01819cam a2200493 a 4500
00131138
003CZ-PrJAB
00520190305153127.0
007ta
008111122s2011 xr a e 000 0 cze
015 . ‡acnb002255278
020 . ‡a978-80-206-1248-9 ‡q(váz.)
035 . ‡a(CZ PrNK)nkc20112255278
035 . ‡a(OCoLC)780138372
040 . ‡aTAG001 ‡bcze ‡dOSA001 ‡dABA001
043 . ‡ae-gx---
045 . ‡ax3x4
072 7. ‡a323 ‡xVnitropolitický vývoj, politický život ‡2Konspekt ‡915
080 . ‡a323.12"1939/1945" ‡2MRF
080 . ‡a159.9 ‡2MRF
080 . ‡a323.12(=411.16) ‡2MRF
080 . ‡a316.628 ‡2MRF
080 . ‡a(430) ‡2MRF
080 . ‡a(0:82-96) ‡2MRF
1001 . ‡aDuffack, J. J. ‡7jn19981000792 ‡4aut
24510. ‡aPravda o holokaustu : ‡bválky bez bojiště / ‡cJ.J. Duffack
2461 . ‡iNázev v prelimináriích, tiráži a na hřbetu: ‡aPravda o holokaustu - války bez bojiště
250 . ‡a1. české vyd.
260 . ‡aPraha : ‡bNaše vojsko, ‡c2011
300 . ‡a278 s. : ‡bil., mapy ; ‡c21 cm
504 . ‡aObsahuje bibliografii
648 7. ‡a1939-1945 ‡7ch460653 ‡2czenas
648 7. ‡a1933-1945 ‡7ch500562 ‡2czenas
65007. ‡aholocaust (1939-1945) ‡7ph117203 ‡xpsychologické aspekty ‡2czenas
65007. ‡aantisemitismus ‡7ph118516 ‡zNěmecko ‡y1933-1945 ‡2czenas
65007. ‡amanipulace (psychologie) ‡7ph122611 ‡2czenas
65009. ‡aholocaust, 1939-1945 ‡xpsychological aspects ‡2eczenas
65009. ‡aantisemitism ‡zGermany ‡y1933-1945 ‡2eczenas
65009. ‡amanipulation (psychology) ‡2eczenas
655 7. ‡aliteratura faktu ‡7fd132773 ‡2czenas
655 9. ‡anon-fiction ‡2eczenas
85641. ‡uhttp://kramerius4.nkp.cz/search/handle/uuid:f8729cc0-4a87-11e6-ab2f-005056827e52 ‡yDigitalizovaný dokument
910 . ‡aABG312
995 . ‡aska
901 . ‡a31138 ‡b ‡c31138 ‡tbiblio
Výsledky vyhledávání Zobrazeno 1. záznam z 1 Preferovaná knihovna: Katalog Evergreen?

Doplňkové zdroje