Katalog

Detaily záznamu

Vyhledávání v katalogu



Povolání a věrnost : sborník textů / [podle pramenů uvedených na závěr přeložil, zpracoval a doplnil Petr Hruška ve spolupráci s Michaelem Špilarem ; předmluva Aleš Opatrný]

Hruška, Petr, 1965- (Autor). Špilar, Michael, 1965- (Jiná role). Opatrný, Aleš, 1944- (Autor předmluvy, atd.).

Exempláře k vypůjčení

  • Dostupné pro výpůjčku: 2 z 2 exemplářů (Katalog Evergreen) (Zobrazit)
  • Dostupné pro výpůjčku: 1 z 1 exemplářů (Jabok)

Počet rezervací:

0 (na celkový počet 2 exemplářů)

Knihovna/pobočka Signatura / Poznámky k exemplářům Čárový kód Umístění Status K vrácení dne
Knihovna Jabok PT-7.3 424480020946 Odborná literatura Volné -

Detaily záznamu

  • Fyzický popis: 132 s. ; 20 cm
  • Nakladatel Praha : Pastorační středisko při Arcibiskupství pražském, 1994

Údaje o obsahu

Poznámka o bibliografii apod.:
Obsahuje bibliografii
Téma: křesťanství
LDR 00886nam a22002533a 4500
0019553
003CZ-PrJAB
00520200610075944.0
007ta
008010625s1994 xr cze-|
035 . ‡a(CZ-CbJVK)m0218305
040 . ‡aCBA001 ‡bcze
080 . ‡a27-7 ‡2MRF
1001 . ‡aHruška, Petr, ‡d1965- ‡4aut ‡7jo2013771211
24510. ‡aPovolání a věrnost : ‡bsborník textů / ‡c[podle pramenů uvedených na závěr přeložil, zpracoval a doplnil Petr Hruška ve spolupráci s Michaelem Špilarem ; předmluva Aleš Opatrný]
260 . ‡aPraha : ‡bPastorační středisko při Arcibiskupství pražském, ‡c1994
300 . ‡a132 s. ; ‡c20 cm
504 . ‡aObsahuje bibliografii
650 7. ‡akřesťanství ‡2czenas ‡7ph115073
7001 . ‡aŠpilar, Michael, ‡d1965- ‡4oth ‡7xx0134111
7001 . ‡aOpatrný, Aleš, ‡d1944- ‡4aui ‡7jn19990218079
910 . ‡aABG312
910 . ‡aABG450
995 . ‡aska
901 . ‡a9553 ‡bCZ-PrJAB ‡c9553 ‡tbiblio

Doplňkové zdroje